PRIMEUR: Benelux krijgt eerste interactieve gamesmagazine voor tablets

 

Vanaf 26 februari doet het eerste interactieve gamesblad van de Lage Landen zijn intrede.
Invader Magazine is een digitaal maandblad over games, gadgets en films, op maat gemaakt van tablets.

Niet enkel informatief, maar ook geweldig interactief. Naast een bewegende cover, serveert Invader artikels vol trailers, animatie en rubrieken die de lezer aanzetten tot interactie.

Hoofdredacteur Ben Allossery: “Invader Magazine combineert het beste van twee werelden: het magazinegevoel van klassieke tijdschriften met interactiviteit van de nieuwe media. Lezers kunnen artikels meteen delen via FaceBook of Twitter of met een tik op het scherm deelnemen aan wedstrijden. Dit is de toekomst van magazines.“

Invader is niet uitsluitend bedoeld voor gamers. Elke maand loodsen we de tabletgebruiker door de dichtbeboste wereld van technologie, gadgets en film. Een magazine voor geeks, zegt u?
Dat kan, maar dan wel één met ballen.

Invader Magazine slaat ook de handen in elkaar met muziekzender TMF. Wekelijks verzorgen we een rubriek in Invade, het gloednieuwe games-, film- en gadgetprogramma dat op 19 februari in première gaat.

Het gratis proefnummer kan je vanaf 26 februari downloaden op de App Store (iOS) en Google Play Store (Android). Wie meer wil, kan het volledige nummer downloaden voor slechts 2,69 euro.

Voor meer informatie:
Ben Allossery 
Hoofdredacteur Invader Magazine
M +32 (0) 479 66 36 66 
ben@addonpublishing.com
www.invadermagazine.com 
www.facebook.com/invadermagazine

Over Add-On Publishing: 
Add-On Publishing is een Gentse uitgeverij gespecialiseerd in het maken van digitale magazines, custom made apps en digital publishing. Voor meer informatie, contacteer uitgever Nico Monnoye op nico@addonpublishing.com